Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Roodheid

Is je huid vaak rood en gevoelig? Heb je gesprongen bloedvaatjes op je wangen of neus? Grote kans dat je rosacea of couperose hebt. Felice Skincare weet hier gelukkig raad mee!


Roodheid verminderen


Een gezonde, egale huid is iets waar velen van dromen, maar voor degenen die lijden aan roodheid, zoals bij rosacea en couperose, kan het een constante uitdaging zijn. Gelukkig is er hoop. Door de juiste huidverzorgingsroutine te omarmen, kun je de roodheid verminderen en streven naar een rustigere, gelijkmatigere teint.

Voordat we duiken in het Felice Skincare protocol voor roodheid, is het belangrijk om te begrijpen wat rosacea en couperose precies zijn. Rosacea is een chronische huidaandoening die zich kenmerkt door roodheid, bultjes en zichtbare bloedvaten, meestal op het gezicht. Couperose, daarentegen, verwijst naar de verwijde bloedvaten die roodheid en soms zichtbare adertjes veroorzaken, vaak op de wangen en neus.


Must-haves


Het belangrijkste wat je te doen staat wanneer je kampt met een rode, gevoelige huid is je huid kalmeren. Naast de milde reinigingsproducten in dit protocol (Felice Skincare Deep Cleanser en Felice Skincare Vivid Scrub) zijn Felice Skincare Anti-Oxidant Day Serum en Felice Skincare Rebalance uit de Protect & Prevent set je perfecte partners in crime. Naast dat de Vivid Scrub ervoor zorgt dat je talgproductie geremd wordt, is het ook heel belangrijk dat de huid beschermt wordt met voldoende antioxidanten. Waar de Anti-Oxidant Day Serum een ontstekingsremmend effect heeft, is de Rebalance een moisturizer die wél het comfort geeft, maar niet de poriën verstopt. Daarnaast is ook Felice Skincare Peptide Night Serum een echte must-have voor de rode, gevoelige huid omdat het de huidbarrière verbetert. Hierdoor zal de huid minder gevoelig reageren op invloeden van buitenaf en zal de roodheid afnemen.


Roodheid protocollen


Het behandelen van roodheid met de producten van Felice Skincare wordt onderverdeeld in drie protocollen: de Starters set, de Complete set en de Uitgebreide set.

START PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Vivid Scrub
 3. Rebalance

VOLLEDIG PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Vivid Scrub
 3. Peptide Night Serum
 4. Rebalance
 5. UV Protector SPF30 Matt

UITGEBREID PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Vivid Scrub
 3. Peptide Night Serum
 4. Vitamine C Serum
 5. Rebalance
 6. Anti-Oxidant Day Serum
 7. UV Protector SPF30