Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Littekens

Wist je dat je met de producten van Felice Skincare ook (acne)littekens kunt behandelen? Onze productlijn biedt huidvernieuwende, exfoliërende, hydraterende en zonbeschermende producten die de textuur en het uiterlijk van littekens verbeteren.


Littekens verminderen


Onze productlijn biedt een uitkomst voor het behandelen van onder andere chirurgische littekens, acnelittekens of littekens die zijn ontstaan nadat de huid is beschadigd.


Must-haves


Zodra er sprake is van acnelittekens in het gezicht, biedt Felice Skincare Retinol Bright Skin 0,25% en Felice Skincare Retinol Plus Night Serum een effectieve oplossing om de wondgenezing en het herstel van de huid te bevorderen. Ook helpen de producten bij het aanpakken van de verkleuring door littekens en de huid weer te egaliseren.

Zodra er sprake is van bijvoorbeeld gewone, chirurgische of trauma littekens op het lichaam biedt ook Felice Skincare Retinol Bright Skin 0,25% de oplossing voor optimale regeneratie van de huid en verbetering van littekens.


Litteken protocollen


Het behandelen van littekens met de producten van Felice Skincare wordt onderverdeeld in drie protocollen: de Starters set, de Complete set en de Uitgebreide set.

START PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Retinol Bright Skin 1%
 3. UV Protector SPF30 Matt

VOLLEDIG PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Bright Skin 1%
 4. Vitamine C Serum
 5. UV Protector SPF30 Matt

UITGEBREID PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Bright Skin 1%
 4. Vitamine C Serum 20%
 5. Rebalance
 6. Anti-Oxidant Day Serum
 7. UV Protector SPF30