Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Huidverzorging

Een gezonde, mooie en jonge huid begint bij de juiste huidverzorging. De Felice Skincare producten houden de huid gezond en voorkomen (de eerste tekenen van) huidveroudering.


Door te reinigen en beschermen werk je dagelijks aan een mooie, gezonde huid.


De basis voor iedereen bij het aanschaffen van skincare producten is natuurlijk huidverzorging. Dat begint met twee keer per dag de huid diep reinigen. Als je de huid goed reinigt, ben je al het vuil kwijt en zorg je dat je poriën schoon blijven. Zo voorkom je ook het ontstaan van onzuiverheden en houd je een fijne structuur van de huid.

Naast producten voor dagelijkse reiniging (bijvoorbeeld: Felice Skincare Deep Cleanser en Felice Skincare Vivid Scrub) en een product ter bescherming van de huid (UV Protector SPF 30 Matt), hebben we twee must-have verzorgingsproducten uit de Protect & Prevent set waarmee je écht het verschil maakt.


Must-haves


De eerst must-have is Felice Skincare Anti-Oxidant Day Serum. Dit serum zit vol antioxidanten en peptiden die beschermen tegen huidveroudering, oxidatieve huidbeschadiging en UV-schade. Het vermindert rimpels en lijntjes en biedt bescherming tegen toekomstige huidbeschadiging.

Je huid optimaal hydrateren en kalmeren? Felice Skincare Rebalance is ontwikkeld om te herstellen en bevat volop kalmerende ingrediënten die de huidbarrière versterken. De lichte textuur maakt het een ideale moisturizer voor ieder huidtype.

Kamp je met een huidprobleem? Bekijk dan ook eens onze protocollen gericht op acne, pigment, roodheid, rimpels of littekens.