Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

“Felice Skincare is een verademing vergeleken met andere skincare producten”

Stephanie (41 jaar) werkt als PR- en communicatieprofessional en coach. In deze blog volg je haar eerste maanden waarin ze Felice Skincare gebruikt. Haar wens is een algehele huidverbetering en een gerichte aanpak op haar hardnekkige hyperpigmentatie.


Het resultaat? Directe pigmentvermindering, verfijning van de poriën en een egale teint. Zonder make-up de deur uit? Dat is geen probleem meer! Wat haar ervaring met de producten is, lees je hier.

Update start januari

Door de jaren heen heb ik al veel geld uitgegeven én verspild aan skincare. Ik ben best gevoelig voor de mooie beloften die veel merken doen. Meestal loopt het gebruik van die producten uit op een teleurstelling, als ik al effect zie.

Cosmetisch arts thuis

Ik heb last van hyperpigmentatie, grovere poriën en soms een vlekje of puistje. De pigmentatie is best hardnekkig en moeilijk weg te krijgen. Ook begin ik wat meer rimpels en lijnen te zien als ik in de spiegel kijk. Maar ik begin liever niet aan botox of fillers. Toen ik hoorde over Felice Skincare was mijn interesse meteen gewekt. Je haalt met gebruik van deze productlijn als het ware de cosmetisch arts in huis en je huid zou binnen twee tot vier maanden significant verbeterd moeten zijn.

Hardnekkige pigmentvlekken

Omdat mijn pigmentvlekjes erg hardnekkig zijn, heb ik aanvullend op mijn Felice Skincare protocol hydrochinoncrème voorgeschreven gekregen (via de apotheek). Dit gebruik ik samen met de Retinol Bright Skin 1% van Felice Skincare. Deze combinatie geeft mijn huid een brightening boost; want de hyperpigmentatie wordt even extra diep in de huidlagen aangepakt. Mijn huid reageerde de eerste dagen best heftig op de crème door rood te worden en een beetje trekkerig aan te voelen. Maar dat is nu, drie weken later, zo goed als over. En omdat het effect zichtbaar begint te worden ben ik zeer benieuwd naar de mogelijkheden en effecten die nog volgen.

— Update na 2 maanden —

Huid aan het werk

De eerste paar dagen reageerde mijn huid vrij heftig door rood te worden en een beetje te vervellen. Dat was mij van tevoren ook verteld, dus ik was voorbereid. Ik vond het niet erg, het is een teken dat de huid aan het werk is. Je kunt het vergelijken met een nieuw en stevig fitnessregime. Als je begint, moet je conditie opbouwen. Je krijgt spierpijn; hier moet je even doorheen. Maar dat gevoel geeft ook voldoening, omdat je weet dat je goed bezig bent. Daarna zul je resultaat zien, werd mij verteld. Hetzelfde geldt voor je huid.

Felbegeerde glow na twee maanden

Het resultaat? Ik ben echt onder de indruk! Ik heb meer kleur in mijn gezicht, omdat mijn huid beter doorbloed is. Mijn poriën zijn verfijnder en ik heb die felbegeerde ‘glow’. Ook mijn pigmentvlekken zijn kleiner, lichter en veel minder zichtbaar geworden. Daarbij zijn de diepere lijnen in mijn gezicht vervaagd, fijne lijntjes verminderd en heb ik zelfs nauwelijks onzuiverheden meer. 

Protocol voor huidverzorging

Het volgen van een strikt stappenplan met producten die zo diep inwerken op de huid is best intens. Het is even een inspanning, maar de beloning is een blijvende verbetering van de huid. Dat je meteen effect ziet en voelt, werkt enorm motiverend. 

Zonder make-up de deur uit

Als ik nu wakker word en in de spiegel kijk, zie ik een gezonde en frissere huid. Veel egaler. Ik durf zelfs zonder make-up de deur uit! Ik ga nog enkele weken door, dan heeft het protocol zijn maximale werking bereikt. Daarna bespreken we welke producten ik blijf gebruiken. Felice Skincare is nu al een verademing vergeleken met alle andere producten die ik ooit heb gebruikt.

–Update na ruim 3 maanden —

Mijn ervaring met Felice Skincare na 3 maanden

Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn routine. Het kost me per dag wel een paar minuten extra. Tegelijkertijd ben ik minder tijd kwijt aan het aanbrengen van make-up. Ik gebruik namelijk geen foundation meer. Ook blush vind ik lang niet altijd nodig omdat mijn huid veel beter doorbloed is en meer kleur heeft. Ik gebruik op bepaalde plekken alleen nog wat concealer. 

Altijd SPF

Ik heb er hard aan gewerkt om dit resultaat te bereiken en daarom blijf ik Felice Skincare gebruiken. Mijn favoriete product is de Retinol Bright Skin 1%, die doet z’n werk echt ontzettend goed! Ook ga ik nooit meer de deur uit zonder zonbescherming. Ik ben enthousiast over de UV Protector SPF 30, die nu naast UV ook HEV-bescherming biedt; dat staat voor ‘high energy visible’ licht straling. Denk daarbij aan licht van computerschermen, tablets en mobiele telefoons.

Perfecte moment voor een nieuwe skincare routine

Twijfel je om te beginnen met Felice Skincare, omdat je opziet tegen de reactie van je huid? Niet doen! Een huidtransformatie kost tijd en inspanning, maar het effect is dusdanig mooi dat je huidconditie een flinke boost krijgt, en dat zie je! De ideale periode is in de herfst/winter periode; het is steeds vroeger donker buiten en daardoor is er dus (bijna) niemand die het ziet als huid eventueel wat gaat vervellen en herstellen. Na enkele dagen is het vervellen over en dan is het verschil al direct zichtbaar. Dat geeft een dosis motivatie om door te blijven zetten. Ik heb gekozen voor de meest krachtige insteek, zodat het resultaat bij mijn pigmentatie het meest effectief is.