Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Acne

Heb je last van onzuiverheden, ontstekingen en verstopte poriën of mee-eters? De effectieve producten van Felice Skincare werken zuiverend en behandelen zo doelgericht puistjes en actieve acne. Dit resulteert in een egale, gezonde huid.


Acne verminderen


Acne, een veelvoorkomend huidprobleem, kan niet alleen fysiek ongemak veroorzaken, maar ook van invloed zijn op je zelfvertrouwen. Gelukkig biedt de juiste huidverzorging een krachtig middel om acne aan te pakken en een heldere, gezonde huid te bevorderen. Hiervoor ben je bij Felice Skincare aan het juiste adres.

Een zuivere huid zonder acne begint bij een goede reiniging en het reguleren van de talgproductie. Talg verstopt namelijk de poriën, waardoor je een ontstekingsreactie kunt krijgen wat zorgt dat acne ontstaat.


Must-haves


Onze must-haves bij het aanpakken van acne zijn producten uit de Cleanse & Prepare set, namelijk Felice Skincare Deep Cleanser, Felice Skincare Clarifying Pads en Felice Skincare Daily Exfoliant. Met deze producten zorg je dat je huid grondig gereinigd wordt en dat de talgproductie wordt gereguleerd, wat in onze ogen de basis is naar een gezonde, acnevrije huid. De milde, diepreinigende cleanser verwijdert vuil, talg en bacteriën en laat je huid schoon, zacht en gehydrateerd aanvoelen. Om ontstekingen te voorkomen en de talgproductie onder controle te krijgen, gebruik je ons wondermiddel tegen acne: de Clarifying Pads. Ten slotte is onze exfoliant de milde peeling voor thuis die huidvernieuwend werkt en de huid verzacht, herstelt en kalmeert. Zorg dat je het gebruik van de Daily Exfoliant langzaam opbouwt om je huid aan het product te laten wennen.


Acne protocollen


Het behandelen van acne met de producten van Felice Skincare wordt onderverdeeld in drie protocollen: de Starters set, de Complete set en de Uitgebreide set.

START PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Clarifying Pads
 3. Daily Exfoliant

VOLLEDIG PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Clarifying Pads
 3. Daily Exfoliant
 4. Retinol Bright Skin 0,25%
 5. Rebalance

UITGEBREID PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Vivid Scrub
 3. Clarifying Pads
 4. Daily Exfoliant
 5. Retinol Bright Skin 0,25%
 6. Rebalance
 7. UV Protector SPF30 Matt